6. RAZRED

Učitelji so za vsa vprašanja dostopni preko elektronske pošte in eAsistenta.

 

Prilagoditve za bralno značko   Datoteka

 

1. teden: 16. – 20. 3. 2020

2. teden: 23. – 27. 3. 2020

3. teden: 30. 3. – 3. 4. 2020

4. teden: 6. 4. – 10. 4. 2020

5. teden: 14. 4. – 17. 4. 2020

6. teden: 20. 4. – 24. 4. 2020

7. teden: 4. 5. – 8. 5. 2020

8. teden: 11. 5. – 15. 5. 2020

9. teden: 18. 5. – 22. 5. 2020

10. teden: 25. 5. – 29. 5. 2020

11. teden: 1. 6. – 5. 6. 2020

Morda vam bo všeč tudi...

komentarjev 12

  1. Natalija pravi:

    Vse je v organizaciji in samodisciplini otrok. Nam gre odlično delo od rok, glede na to, da sva oba z možem v službi. Je pa težko presodit, koliko nalog je za katerega dovolj, otroci so si različni.
    Vse pohvale organizaciji učiteljicam 🙂

  2. Petra pravi:

    Glede na to, da je za učence to popolnoma nov način učenja, nov način predelave snovi, učenja discipline in iskanja notranje motivacije (in za nas starše, ki to delamo poleg ostalih del, dela z drugimi otroci, ki imajo druge potrebe in dela od doma), bi svetovala da bi začeli z manj snovi in da jih ne bi tako zasuli z nalogami, da nikakor ne zmorejo prit na “zeleno vejo” kljub zelo pridnemu delu, kakšen dan tudi po cel dan.

  3. Nataša pravi:

    Pozdravljeni,
    pri nas je težava, ker imamo 1 prenosnik, pa še ta je služben, tako, da je kar gužva. Tiskalnika nimamo, tako, da je tudi prepisovanja dovolj, vendar se trudimo in poizkušamo narediti čimveč. En otrok je v prvi tiradi in drugi v drugi, tako, da je kar dela.

    lp

  4. Robi pravi:

    Pozdravljeni. Se popolnoma strinjam z go. Manjo. Poleg tega opažam, da bolj ko je predmet nepomemben več je zadolžitev. Se ne bi morda v teh razmerah osredotočili le na SJK, MAT in TJA?

  5. Maja pravi:

    Tudi pri nas tezava z racunalnikom.
    1 racunalnik, ki ga dopoldne odnesemo v sluzbo, popoldne ima prednost gimnazijka, ki mora vse vaje in naloge oddajati po racunalniku, zvecer pa ga spet rabimo za delo… Na telefonu nepregledno odpira i-ucbenike, zato bomo vaje iz i-ucbenikov izpustili in malo prilagodili ucenje iz knjig. Trudimo se po zmoznostih, vendar mislim, da bomo malo v zaostanku.

  6. Manja Žeželj pravi:

    Pozdravljeni!
    Pri nas smo brez printerja, računalnik je eden. En otrok v prvi triadi in dva v drugi. Preveč dela je na plečih staršev (dnevno pregledovanje nalog na spletu, pomoč pri uporabi računalnika in tudi pri nalogah). Še en dodaten stres za starše v teh kriznih časih! Pri nekaterih predmetih otroci dobijo več zadolžitev, kot če bi bili v šoli! Tudi junija se da marsikaj nadoknaditi, namesto da se po zaključku ocen gleda risanke in podobno.
    Strinjam se z mislijo psihologa dr. Muska Lešnika o delu na daljavo: »MANJ JE VEČ, VEČ JE LAHKO HITRO PREVEČ«. Celoten članek dr. Muska Lešnika o delu na daljavo je na spodnji povezavi https://www.abced.si/post/%C4%8Dloveku-prijazno-izobra%C5%BEevanje-na-daljavo-v-%C4%8Dasu-koronavirusa.
    Prijazen pozdrav,
    Manja Žeželj

    • Anonimno pravi:

      Pozdravljeni,
      predlagam vam, da se obrnete na gospo ravnateljico, saj je na šolski spletni strani objavila, da si lahko izposodite šolske tablice. Napisana je tudi telefonska številka, na katero pokličite.
      Lep pozdrav,
      Maja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost