2. r. – 8. teden

2. RAZRED

Učitelji so za vsa vprašanja dostopni preko elektronske pošte ali eAsistenta.

Učbeniški sklad 2020/2021

8. teden: 11. 5. – 15. 5. 2020

Spoštovani starši učencev prve triade!

V ponedeljek, 18. 5. 2020, se ponovno začne pouk v šoli za učence prvega, drugega in tretjega razreda, na katerega se moramo vsi temeljito in odgovorno pripraviti.

Vključitev otroka v šolo je obvezna. Opravičeni so le učenci, ki imajo sami zdravstvene omejitve ali jih ima kdo v družini. Po navodilih NIJZ se starši o nevključitvi posvetujete z izbranim osebnim zdravnikom.

Pred ponovnim vstopom v šolo moramo od vas, staršev oz. zakonitih zastopnikov, OBVEZNO pridobiti pisno Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo (ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19), ki se nahaja v prilogi. Nujno izpolnite vse zahtevano (tudi potrebo po šolskem prevozu, jutranjem varstvu, podaljšanem bivanju do 24. 6. 2020). Učenci prvega razreda ne smejo na šolski avtobus brez ustreznega spremstva starejšega učenca. Ker združevanje otrok v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju ne bo dovoljeno, vas prosimo, da se v skladu z vašimi zmožnostmi in večji varnosti ter zdravju vaših otrok tega ne poslužujete.

Izpolnjeno izjavo obvezno pošljite do srede, 13. 5. do 10.00, na elektronski naslov

prijave@os-cerknica.si.

Za učence, ki so prijavljeni na šolsko prehrano, prijava še vedno velja. V kolikor bi želeli prehrano odjaviti, to naredite na ustaljen način.

Vsa nadaljnja navodila glede poteka in organizacije dela bodo objavljena na šolski spletni strani. Vljudno vas prosimo, da jih spremljate.

Vsi zaposleni na šoli bomo dosledno upoštevali varnostne ukrepe, ne moremo pa preprečiti morebitnega pojava in širjenja okužbe.

Ravnateljica Ines Ožbolt

IZJAVA Datoteka

 

Pozdravljeni, drugošolčki.

Pred vami so naloge za 8. teden šole na daljavo. Vse kaže, da se kmalu vidimo, tako da bo to zadnji teden, ko boste naloge opravljali doma. Vse potrebne informacije za vrnitev v šolo boste prejeli v začetku tedna.

Ta teden bo malo poseben in zagotovo bolj sproščen, saj smo vam učitelji pripravili kar dva dneva dejavnosti – športni in naravoslovni dan.

Učitelji svetujemo, da si pred odhodom na športni dan najprej pregledate vse naloge in si preberete vsa navodila za delo pri posameznem predmetu. Na pohodu, ki ga boste opravili v okviru športnega dne, lahko naredite tudi nalogo za likovno umetnost ter si poiščete palico, ki jo boste potrebovali za izdelavo vetrnice pri naravoslovnem dnevu.

Na skorajšnje snidenje vas prav lepo pozdravljamo. 🙂

 

POVEZAVE ZA POSEBEJ RADOVEDNE:

Likovno ustvarjanje:

https://tinyurl.com/ydejvey4

https://www.pinterest.com/pin/28358672630527813/

 

Poučne vsebine o vetru, vremenu in vremenoslovcih:

https://www.youtube.com/watch?v=UGj-vEI1Jnc

https://www.youtube.com/watch?v=0do70C0qbZw

 

2.A 2.B 2.C 2. M 2.G
Cici Vesela šola Datoteka
Slovenščina

Prepis 5 Datoteka

Črka P Datoteka

Črka G Datoteka

Matematika

 Seštevamo 1 Datoteka

Seštevamo 2 Datoteka

Angleščina
 TJA Datoteka
Spoznavanje okolja
Naravoslovni dan Datoteka
Glasbena umetnost

 Enkrat je bil en majhen škrat Datoteka

Posnetek pesmi Datoteka

Likovna umetnost
Ustvarjamo z naravnimi materiali Datoteka
Šport

Gimnastične vaje Datoteka

Športni dan Datoteka

Koledar:

Preverjanje in ocenjevanje znanja

Nalaganje... Nalaganje...

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost