1. r. – 8. teden

1. RAZRED

Učitelji so za vsa vprašanja dostopni preko elektronske pošte ali eAsistenta.

Učbeniški sklad 2020/2021

8. teden: 11. 5. – 15. 5. 2020

Spoštovani starši učencev prve triade!

V ponedeljek, 18. 5. 2020, se ponovno začne pouk v šoli za učence prvega, drugega in tretjega razreda, na katerega se moramo vsi temeljito in odgovorno pripraviti.

Vključitev otroka v šolo je obvezna. Opravičeni so le učenci, ki imajo sami zdravstvene omejitve ali jih ima kdo v družini. Po navodilih NIJZ se starši o nevključitvi posvetujete z izbranim osebnim zdravnikom.

Pred ponovnim vstopom v šolo moramo od vas, staršev oz. zakonitih zastopnikov, OBVEZNO pridobiti pisno Izjavo staršev pred vstopom otroka v šolo (ob sproščanju ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19), ki se nahaja v prilogi. Nujno izpolnite vse zahtevano (tudi potrebo po šolskem prevozu, jutranjem varstvu, podaljšanem bivanju do 24. 6. 2020). Učenci prvega razreda ne smejo na šolski avtobus brez ustreznega spremstva starejšega učenca. Ker združevanje otrok v jutranjem varstvu in podaljšanem bivanju ne bo dovoljeno, vas prosimo, da se v skladu z vašimi zmožnostmi in večji varnosti ter zdravju vaših otrok tega ne poslužujete.

Izpolnjeno izjavo obvezno pošljite do srede, 13. 5. do 10.00, na elektronski naslov

prijave@os-cerknica.si.

Za učence, ki so prijavljeni na šolsko prehrano, prijava še vedno velja. V kolikor bi želeli prehrano odjaviti, to naredite na ustaljen način.

Vsa nadaljnja navodila glede poteka in organizacije dela bodo objavljena na šolski spletni strani. Vljudno vas prosimo, da jih spremljate.

Vsi zaposleni na šoli bomo dosledno upoštevali varnostne ukrepe, ne moremo pa preprečiti morebitnega pojava in širjenja okužbe.

Ravnateljica Ines Ožbolt

IZJAVA Datoteka

1.A 1.B 1.C 1. G 1.M

Dragi prvošolci,

učiteljice smo za vas pripravile naloge za 8. teden šole na domu. Med gradivom boste tokrat našli tudi povabilo k sodelovanju v Cici Veseli šoli. Veliko vas je na ciciveselošolski dan že prijavljenih. Letos pa boste k reševanju nalog povabljeni prav vsi. Navodila najdete pri napisu CICI VESELA ŠOLA.

Osem tednov smo za vas skrbno pripravljale naloge in se trudile, da vaš stik s šolo in šolskimi obveznostmi ne bi zamrl. Zares smo vesele in ponosne, da imamo tako vestne in pridne prvošolce.

V ponedeljek, 18. maja, pa se najverjetneje zopet vidimo v šoli. Veselimo se ponovnega snidenja in vaše otroške radovednosti, ki vas neustavljivo pelje k novim spoznanjem. Vse informacije v zvezi z vrnitvijo v šolo boste izvedeli v prihodnjih dneh. Spremljajte spletno stran šole.

Lepo vas pozdravljamo.

Vaše učiteljice

ZA RADOVEDNEŽE: Kviz Datoteka

UČIM SE UČITI: Beremo Datoteka

CICI VESELA ŠOLA: Datoteka

Slovenščina
Črki P in B Datoteka, Pravljični dan Datoteka
Matematika
Števila od 16 do 20 Datoteka, Predstavitev od 16 do 20 Datoteka
Angleščina
 Neobvezni izbirni predmet Datoteka
Spoznavanje okolja
Skačem, tečem Datoteka, Gradim Datoteka
Glasbena umetnost
Ponovimo Datoteka, Lili in Bine Datoteka
Likovna umetnost
Avtoportret Datoteka
Šport
 Živalska telovadba Datoteka

Koledar:

Preverjanje in ocenjevanje  znanja

Nalaganje... Nalaganje...

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost